StudioColorista | Om Oss
21921
page,page-id-21921,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
OM STUDIO COLORISTA
slide2
slide4
slide1

Vi är en skönhetsstudio på Drottninggatan 35 i Helsingborg med erfaren personal. Vi erbjuder hårtjänster, extensions, fransförlängning och naglar i Helsingborg. Ett kompetent gäng passionerade yrkesmänniskor med viljan att alltid leverera kvalitativa resultat, trivsam känsla och en servicenivå utöver det vanliga.
Hos oss är Du i fokus. Efter du besökt vår studio är vår ambition att vi skapat dig en känsla fylld med glädje och belåtenhet.

Vi är Michelle Pålsson och Josefin Rohdin, grundarna bakom studio colorista.
Båda har en gedigen erfarenhet av branschen sedan ett tag tillbaka och älskar det vi gör.

Kvalité är viktigt för oss,
och vi alla gör vårt yttersta för att Du ska bli nöjd!

Välkommen!
Michelle & Josefin med kollegor!

VI ÄR STUDIO COLORISTA
team_image

Michelle - Frisör/Ägare

Michelle lägger stor vikt på att ge hårvägledning tillsammans med kunden. Hon älskar att hjälpa kunder att hitta sitt perfekta utseende.

team_image

Josefin - Frisör/Ägare

Josefin, älskar utmaningar och sätter alltid kunden i fokus. Ombre, klippning eller färg. Ingenting är för svårt för Josefin.

team_image

Andrea - Frisör

Andrea har under sitt sista år som tredje års elev arbetat hos oss på Studio Colorista. Med en fantastisk känsla, finish och sitt trevliga bemötande var valet självklart att erbjuda henne en anställning när hon i år avslutade sina studier.


team_image

Lisen - Nagelterapeut

Mer info kommer.

team_image

Hanna - Nagelterapeut

Mer info kommer.

team_image

Stephany - Hudterapeut

Mer info kommer.